Sydkustloppet2012_prisceremoni_055_b300Prisutdelning

När det är dags för prisutdelning brukar vi säga att i det långa loppet är alla vinnare!. Även om du kommer i mål bland de sista så har du vunnit över alla som inte ställde upp, och hälsan och den sköna känslan som löpningen ger kan ingen ta ifrån dig. Sydkustloppet är först och främst ett lopp för alla glada motionärer. Men om du springer 21 km och kommer först i mål så måste du hyllas! För även om vi alla är vinnare så finns det bara en segrare och en segrarinna! 

Första gången vi arrangerade loppet valde vi därför att bara ha priser till ettan i varje klass. Övriga priser lottades ut bland alla som sprungit. Men i takt med att loppet har vuxit, så införde vi 2012 en traditionsenlig prispall för topptrion. Priser och blomster går till topptrion i de båda klasserna. 

Startnummerlotteri

Sydkustloppet2010_utlottningEfter prisceremonin följer utlottning av fina priser där startnumret är din lott. Alla som sprungit är med och tävlar om fina priser, men du måste vara på plats för att få ditt pris! Prisbordet för 2016 håller på att fyllas och i planerar att hålla dragningen direkt efter start och notera de vinnande startnumren tydligt i målområdet där vinnare kan hämta ut sina priser direkt.