Parkera bilen vid målet i Smygehuk

P_icon_100Vi ordnar egen busstransport till självkostnadspris från Smygehuk till startområdet innan loppet. Om du kommer långväga ifrån med bil föreslår vi alltså att du parkerar bilen vid målet i Smygehuk på förmiddagen och sedan tar vår buss till startområdet. På så vis springer du mot bilen och slipper fundera på transport efter loppet.

Om du vill åka med i buss från mål till starten innan loppet, så måste du boka och betala din plats i förskott till loppet. Det kostar 60 kr per person att åka med. Bussarna avgår (preliminärt) mellan kl 10:20 och 10:40 med framkomst till starten ca 30 minuter senare.

Plats på bussarna bokar och betalar här på billetto.se >>

AvgångFrån TillAnkomst
kl 10:20Smygehuk (målet)-Startområdetkl 10:55
kl 10:30Smygehuk (målet)-Startområdetkl 11:05
kl 10:40Smygehuk (målet)-Startområdetkl 11:15

 

Parkering vid startområdet

Det finns ett begränsat antal platser vid startområdet, men det kommer att blir mycket trafik. Helst ser vi att du endast blir avsläppt här. Efter att starten har gått kl 12, kommer området att utrymmas och parkerade bilar kommer att stå där obevakade.

Strax efter kl 12 avgår vår chartrade buss från startområdet tillbaks till Trelleborg centrum och sen vidare ut till målområdet i Smygehuk för publik och anhöriga.