Säg hej till våra partners! Loppet hade inte kunnat utvecklas och växa utan våra fina samarbetspartners  som på olika sätt (stora som små) hjälper oss att förverkliga Sydkustloppet. Läs mer om vilka som hjälper oss med loppet och klicka på deras logos för att gå till deras webbsidor om ni är nyfikna!

Vill du och ditt företag samarbeta och hjälpa till att arrangera Sveriges sydligaste lopp? Kontakta oss på info@sydkustloppet.se :-)

MaxiIca_w258 TrelleborgsAllehanda_w258 TrelleborgsHamn_w258
Maxi Ica i Trelleborg har i alla år varit en av loppets huvudsponsorer och bjuder på dricka och frukt till alla löpare i målet. Trelleborgs Allehanda är vår lokala dagstidning som täcker allt som händer på sydkusten. TA är vår mediapartner och ordnar första vätskestationen utanför redaktionen vid 6 km och skänker även prenumerationer till prisbordet. Trelleborgs Hamn är centrum för färjetrafiken till kontinenten och en del av hjärtat i Trelleborg. Trelleborgs Hamn är en av loppets huvudsponsorer.
SportsClubOasen_w258 Xtraplats spring_logo
Sports Club Oasen är  stans största och trevligaste friskvårdsanläggning och de fixar både uppvärmning och vätskestationen efter Böste! Xtraplats har kanonfina förrådsutrymmen för både privatpersoner och företag, och sponsrar oss med förvaring av alla våra prylar. Spring LFA är en Helsingborgbaserad tidning och webb, helt fokuserad på löpning. Spring är ny mediapartner till oss för 2016. Klicka på logo för bra erbjudande!
intersport_w258 StenaLine_w258 runnersstore_logo2
Intersport i Trelleborg är en av huvudsponsorerna till loppet och skänker fina vinster till prisbordet. Den kunniga personalen hjälper dig med all sorts utrustning inom löpning. Stena Line trafikerar färjelinjerna mellan Trelleborg och Rostock och Sassnitz i Tyskland. Presentkort på “bilfemma” väntar på prisbordet. Runners Store i Malmö ger dig 20% rabatt på ordinarie pris på kläder och skor i butiken (10% på elektronik) när du visar upp ditt startbevis för Sydkustloppet!
advokat_lanstrom_logo Dannegarden_w258 Ludan_logo
Advokat Johan Länström är en hängiven löpare som sprungit vårt lopp flera gånger och är med och sponsrar våra fina löpartröjor. Hotell Dannegården är ett riktigt trevlig hotell som stöttar oss på många sätt. Boka rum här om du stannar i Trelleborg! Café Ludan  finns normalt i centralstationen, men även vid start och mål i årets Sydkustlopp, och erbjuder kaffe och mackor!
SouthCoastProjects_w258 SebastianEK_foto_logo Stetti_w258
South Coast Projects AB är ett litet konsultbolag dedikerat åt projektledning på den svenska sydkusten, och är vår partner för projektledning. Fotograf Sebastian Ek är med i år också och fångar er i farten med fin skärpa! Alla bilder är gratis 🙂
Se hans bilder från mållinjen 2015 >
Det charmiga hamncaféet Stetti i Gislövs läge hjälper oss med vätskestationen vid 12 km.
RaceOne_logo SportPicture_logo Mange_Horizont_logo
RaceONE har en spännande mobilapp där dina nära och kära kan följa dig längs banan under loppet med hjälp av mobilens GPS! Helt gratis 🙂 SportPicture fotograferar längs banan, taggar alla bilderna med startnummer och mejlar direktlänk på alla bilder på dig helt gratis! Vilken service 🙂 Restaurang och skybar Mange på Horizont med härlig utsikt över hamnen och havet, står värd för årets funktionärsfredag
IFKTrelleborgFriidrott_w258 FC-Trelleborg
IFK Trelleborg Friidrott är medarrangör och stöttar med funktionärer. FC Trelleborg är stans största fotbollsförening och hjälper till med funktionärer längs banan.